Ana Sayfa GENEL 2 Mart 2021 294 Görüntüleme

Normalleşme Nasıl Olacak?

Korona Virüs açısından  Türkiye Haritası 4 bölgeye ayrıldı.

Düşük Riskli Bölgeler : Uşak, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Hakkari, Siirt, Batman, Diyarbakır, Bitlis, Van, Bingöl, Muş, Ağrı, Iğdır.

Orta Riskli Bölgeler : Bursa, Manisa, Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Bursa, Ankara, Çankırı, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Kars.

Yüksek Riskli Bölgeler : İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya, Bilecik, Kütahya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Kırıkkale, Karaman, Mersin, Niğde, Kayseri, Kilis, Artvin, Ardahan

Çok Yüksek Riskli Bölgeler : Edirne, Balıkesir, Burdur, Sakarya, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Konya, Aksaray, Osmaniye, Adıyaman.

Cumartesi ve Pazar Günü sokağa çıkma yasağında da Yüksek ve Çok Yüksek Riskli Bölgelerde Cumartesi Serbest Pazar günü Yasak, Düşük ve Orta Riskli bölgelerde de Cumartesi Pazar günleri sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

Normalleşme tablosu aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

kaynak: sozcu.com.tr

 

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil